Общ преглед

След поредицата изключително успешни концерти в страната през последните 3 години в зала "Арена Армеец" и на Националния стадион, Слави и "Ку-ку бенд" ще акостират в най-голямата лондонска зала - The O2 Arena. Шоуто е предвидено за 9 юни тази година, като това ще е тяхното трето излизане на сцена в британската столица, след концертите им в зала "Астория" през 2004 година и Wembley Arena през 2016 г.

The O2 Arena разполага с 20 000 места и е най-голямата в Европа, а около датата на Слави Трифонов концерти там готвят Браян Адамс, Шакира, Деми Ловато и Кейти Пери.

Повече от половин година са текли преговорите за концерта, разказа музикалният продуцент Евгени Димитров, като по думите му, за успешния им завършек е помогнал концертът в зала Wembley Arena, който Слави и "Ку-ку бенд" изнесоха преди две години в Лондон. Евгени Димитров увери, че по подготовката на концерта се работи с най-големите световни компании за техническо обезпечаване.

Очертава се това да бъде най-голямото българско събитие, извън границите на страната.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 23 февруари, петък, в 9 часа лондонско време. Те ще могат да бъдат закупени по електронен път от сайта на зала The O2 Arena, от Amazon Tickets и в магазините от веригата Bulgarian food – Vintex BG в Лондон.

Междувременно "Ку-ку бенд" ще издаде на 3 март албум с патриотични песни, който ще бъде подарен на всички български училища и читалища, както и на много неделни училища в чужбина. Дискът ще съдържа 21 песни, техните инструментални версии и книжка с оригиналните пълни текстове. Сред включените песни са "Къде си, вярна ти, любов народна", "Боят настана", "Вятър ечи, балкан стене", "Де е България", "Жив е той, жив е", "Хубава си, моя горо", "Идем, идем, сган проклета", "Мила родино" и др.

Коментари Напиши коментар

49

tnt

преди 2 години

До СТАНКА!

Със сигурност Лепа Брена събра повече хора... Е има и още няколко, които събраха повече и на доста по-висока цена на билетите. Но другите групи не са от неговия сой... Друго си е да те сравняват с Лепа Брена!

48

СТАНКА!

преди 2 години

А бе, МНОГО -*** народ се е навъдил в тая България?! Какво?-гроздето кисело ли е? Ами ,който го може си ГО МОЖЕ!!! И само да попитам -коя група събра толкова хора на стадион "Васил Левски",колкото СЛАВИ ТРИ ФО НОВ?! И сега ще Ви оставя да си расжъждавате за жалките си животчета. Кой разбрал-разбрал!

47

Подуенец

преди 3 години

Преди 20-25 години учиндолското ла..о пееше
същите възрожденски песни. Помните ли? Възрожденски мелодии с текст от рода на:"шат
На патката главата " и други такива. Приятно изкарване на концерта!