Снимки: Хари Доладжаков

Фики Стораро представи новия си проект, посветен на любовта, точно на "Св. Валентин". В "Аз измръзнах" се пее за на онази любов, която е толкова силна, че не се предава пред нищо и при която всеки дъх без другия боли.

Песента е кавър на турската "Senden Sonra". Автор на българския текст е Мариета Ангелова, а аранжиментът е на Даниел Ганев.

Видеоклипът, в който има много постпродукция и спецефекти, е режисиран от Георги Марков, който представя душите, желанията и чувствата, преминаващи през сезоните.

Любимата на Фики в него е моделът Стелияна Иванова. Красавицата от Пловдив има магнетични естествено сини очи, които по сценарий певецът трябва да нарисува с пясък.

Изненада за екипа на снимачната площадка се оказва, че младият Стораро е добър художник и пресъздава едно към едно цялото лице на момичето, което слага финалния кадър на мини лентата.

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 3 години

Ей такива като тоя са османлиите, видят ли хубаво момиче и почват да измрьзват.

10

Анонимен

преди 3 години

До туркобългаризирЪн

И на мен винаги ми е приличал на ром гусин министъра.

9

туркобългаризирЪн

преди 3 години

Турцизираните ви роми много си ги обичатв а Българизираните ви роми го криете под дърво и камък да не би някой нещо лошо да не каже , министър Ивайло Московски е българин ама въобще не е ром айде моля ви се сега