Андреа отправи изненадващи и в същото време доста тежки обвинения към бившия си продуцент инж. Митко Димитров.

Фолкпевицата заяви в предаването "ОколоСВЕТСКО" по Bulgaria ON AIR, че хората в поп-фолка "живеят в постоянен страх", а управителите на заведенията и изпълнителите са изнудвани.

Като основен виновник за ситуацията тя посочи шефа на "Пайнер". Той завишавал сериозно цените за участие на негови изпълнители, като успоредно с това принуждавал управителите на заведения да работят само с него. 

Самата Андреа се раздели с музикалната компания през 2015 година и реши сама да продуцира проектите си.

"И кой е единственият, който печели? Един манипулатор", заяви изпълнителката. 

"Ако това се случи в Румъния, защото аз работя с най-големите продуценти там, този човек сигурно щеше да е в затвора. Наистина никога не може да се допусне такъв тип рекетиране. Рекетира се и отвътре, и отвън", смята певицата.

Според нея този рекет е причина заведенията да намалеят с 50 процента през последната година, хората от бранша да страдат и банкрутират.

"Губим най-важното нещо – мястото за изява", допълва Андреа и призовава колегите си да не живеят в страх, да излязат и да говорят. 

В интервюто Андрея споделя също, че възнамерява да пише книга за пътят на музиката и съдбата на артиста през последните 100 години у нас. Книгата няма да е биографична, но вероятно ще бъде вдъхновена от артистичните традиции на четири поколения в семейството й.

Редакцията е готова да предостави възможност за отговор на засегнатите страни

Коментари Напиши коментар

67

Чибо

преди 3 години

Жалко за културните прародители... Сигурно се въртят като пилета на грил в гробовете от срам заради отрочето-издънка! Не се коментира неможенето да пее. Несвързана мисъл, пълна с повторения ("Примерно ти давам пример") и противоречия - на 6:45 твърди, че не се бори, а на 9:47 бодро твърди, че се бори.

66

преди 3 години

Това "пеещо" същество не може да скалъпи две последователни свързани изречения.

65

Изгърбич Задвратян

преди 3 години

инженера ако е за затвора, слаБи трифонов требва да го запалат с нафта , за да видят всички с два пистолета в ръка, колко са бели душите му.