Снимка: Диапазон рекърдс

Две от най-емблематичните имена на попфолка - Тони Стораро и Сашо Роман, се обединиха и записаха баладата "Да съм с нея". Текстът е написан от Георги Милчев-Годжи и е подарък от него към двамата изпълнители.

"Сашо Роман е човек, който страшно много уважавам и който още в началото на моя професионален път повярва в мен и ми предрече хубава кариера. Срещнахме се, когато аз прохождах, а той вече беше утвърдено име. Спомням си, че тъкмо беше излязла песента ми "Минижуп", той я чу и каза, че ме чакат само успехи. Когато си млад и зелен, да чуеш такива думи от един титан в бранша, е нещо, което не се забравя. За това за мен беше чест и удоволствие, че той прие предложението ми да направим този дует", разказва Тони Стораро.

"Благодаря на Тони, че пое инициативата и беше основен двигател на проекта, който, сигурен съм, ще остане в историята на българската музика", добавя от своя страна Сашо Роман.

Двамата изпълнители са категорични, че при такава стойностна песен не е необходимо да отклоняват вниманието на хората с някакъв помпозен клип. Те поставят задачата на режисьора Иван Иванов-Кърпата да направи нещо изчистено.

Песента вече тръгна в ефира на Фен тв.
 

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 3 години

Щом младите се харесват, нека да се вземат.

11

смЕх

преди 3 години

Ромска "класика"....

10

123

преди 3 години

Светило в чалгата... Леле мале, да се чуди човек това обида ли е или да. З**би.