Общ преглед

Музикалната телевизия "Планета" отпразнува 16-ия си рожден ден с концерт в зала "Колодрума" в Пловдив. Стотици фенове си дадоха среща под тепетата, за да видят на живо своите любимци.

Гвардията "пайнерки" бе предвождана от големите звезди Преслава, Галена, Анелия, Емануела, от Big Brother излезе и Константин.

Мъжкото присъствие бе доста силно, като освен доайена Милко Калайджиев, зрителите чуха Стораро - баща и син, Борис Дали, Илиян. Галин пък имаше агитка, която го подкрепи с плакат: "Галине, Галине, няма кой да те мине!".

Независимо от силното присъствие обаче, най-аплодиран се оказа... Наско Ментата. В тандем с Милко Калйджиев той изпълни най-актуалния хит в момента "Шушана", а залата пригласяше текста през цялото време.

Безспорно Галена имаше най-силното сценично присъствие, макар да се бе завърнала от круиз броени часове преди концерта.

Не се мина и без традиционната еротика на ниско ниво, като най-ярък представител бе Теди Александрова. Блондинката държеше цялата зала да оцени нейните прашки, като първите редове имаха възможност да се запознаят отблизо с анатомията й.

Мария заложи на традиционното черно, като и тя излезе на сцената по боди. Макар и по-скъпо от това на Александрова, визията на Мария ни върна 10 години назад. Независимо от финансовите й възможности.

На Анелия се падна честта да закрие концерта, което се смята за особено престижно на концертите на "Пайнер".

Водещият Устата пък умело забавляваше публиката с лафовете си, като не пропусна на няколко пъти да иронизира колежките си. Ето и част от тях, събрани от "България днес":

"Попфолкът е като колоезденето - ако не хванеш наклона, трябва да разчиташ на педалите"; "Митко Пайнера ме викна на среща преди концерта и ми каза: "Иване, направи нещо голямо". И аз направих корем"; "Певица водолаз няма, защото не може да пее под вода"; "От последните редове в залата може и да не виждате Мария"; "Фолкът се развива. Ето, белият "Мерцедес", който преследваше Нелина, вече струва 1500 лева с газовата уредба".

Коментари Напиши коментар

23

Мнение

преди 3 години

Много рядко слушам български попфолк. Реших да чуя нашумялата "Шушана" (какво е това име, един Господ знае)... в изпълнение на прочутата с гласа си Преслава. Ми, сори, но имам чувството, че пее сврака, а не печелилата не един и два пъти "Певица на годината" и не знам си какво още. То е ясно, че е кавър, ма що я пее жена?! Не отива певица да пее песен, в която мъж излива чувствата си ("лампата ти светеше"). Но е факт, че любителите на този жанр са се затъжили за ретро музика. Факт!

22

Georgiev

преди 3 години

Аз мисля, че чалгата доста позалезе и не ѝ се обръща вече кой знае какво внимание. На хората може би им омръзна от евтино, мутренско-силиконово поведение. А и самата музика стана доста безлична. Певиците и те неразличими.

21

Анонимен

преди 3 години

Алисия какво прави там ? нали е в другата телевизия