Общ преглед

Музикалната телевизия "Планета" отпразнува 16-ия си рожден ден с концерт в зала "Колодрума" в Пловдив. Стотици фенове си дадоха среща под тепетата, за да видят на живо своите любимци.

Гвардията "пайнерки" бе предвождана от големите звезди Преслава, Галена, Анелия, Емануела, от Big Brother излезе и Константин.

Мъжкото присъствие бе доста силно, като освен доайена Милко Калайджиев, зрителите чуха Стораро - баща и син, Борис Дали, Илиян. Галин пък имаше агитка, която го подкрепи с плакат: "Галине, Галине, няма кой да те мине!".

Независимо от силното присъствие обаче, най-аплодиран се оказа... Наско Ментата. В тандем с Милко Калйджиев той изпълни най-актуалния хит в момента "Шушана", а залата пригласяше текста през цялото време.

Безспорно Галена имаше най-силното сценично присъствие, макар да се бе завърнала от круиз броени часове преди концерта.

Не се мина и без традиционната еротика на ниско ниво, като най-ярък представител бе Теди Александрова. Блондинката държеше цялата зала да оцени нейните прашки, като първите редове имаха възможност да се запознаят отблизо с анатомията й.

Мария заложи на традиционното черно, като и тя излезе на сцената по боди. Макар и по-скъпо от това на Александрова, визията на Мария ни върна 10 години назад. Независимо от финансовите й възможности.

На Анелия се падна честта да закрие концерта, което се смята за особено престижно на концертите на "Пайнер".

Водещият Устата пък умело забавляваше публиката с лафовете си, като не пропусна на няколко пъти да иронизира колежките си. Ето и част от тях, събрани от "България днес":

"Попфолкът е като колоезденето - ако не хванеш наклона, трябва да разчиташ на педалите"; "Митко Пайнера ме викна на среща преди концерта и ми каза: "Иване, направи нещо голямо". И аз направих корем"; "Певица водолаз няма, защото не може да пее под вода"; "От последните редове в залата може и да не виждате Мария"; "Фолкът се развива. Ето, белият "Мерцедес", който преследваше Нелина, вече струва 1500 лева с газовата уредба".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар