Снимка: Булфото

Горан Брегович ще представи най-новия си проект "Три писма от Сараево" в София на 13 април в Арена Армеец. Впечатляващият спектакъл със симфоничен оркестър и бенд е създаден като метафора за обединението между религиите и е лична музикална изповед на Брегович към родния му град Сараево.

Билетите за уникалното шоу влизат в продажба в сряда, 18 октомври, от 10:00 часа, съобщиха организаторите от Moko Solution.

Брегович е музикант, който не се нуждае от представяне с продадени над 6 милиона албума в целия свят. Сега темпераментният изпълнител празнува историята на родното си място с един изключително въздействащ спектакъл, за който споделя: 

"Аз съм от Сараево – не просто град, а метафора за обединение. С моите три писма преминавам от история до чувства, от емоции до радост, от тъга до танц!"

Сараево - мястото, където се срещат християни, мюсюлмани и евреи, вдъхновява Брегович да създаде този истински шедьовър, с който почита трите религии.

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 3 години

гадост . мерише на политика .

1

Анонимен

преди 3 години

Горан Брегович е музикант, който не се нуждае от представяне с продадени над 6 милиона албума в целия свят, но кой го излъга да се съгласи да деде концерт в безакустичната арена?.