14-годишната Сузанита, дъщеря на известния музикант Орхан Мурад пусна песен, която разбуни духовете на публиката. Дори стана ясно, че мелодията на парчето е открадната директно от арабски изпълнител.

"Това е песен с изключително явно сексуално съдържание. Имаме много болен текст, дело на малко дете. Не мога да си представя какво се случва с психиката ѝ, за да се стигне до такава вулгарност”, коментира певицата Преслава Пейчева пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Според Тодор Георгиев-Toshey вината за музикалното изпълнение на непълнолетното момиче не пада само върху родителите.

"Вината не е само в родителите, а и в хората, които са направили песента. Момчетата в клипа нямат оправдание за участието си, тъй като са знаели, че 14-годишно момиче ще се отърква в тях. Нито статистите, нито операторите или продуцентите имат оправдание", категоричен бе той.

Наистина съчувствам на родители, които се опитват да възпитат качествено децата си, добави Пейчева.

"Един подобен продукт, като песента на наследничката на семейство Мурад, е трудно да бъде изолиран от подрастващото поколение. Не мога да намеря логика Орхан Мурад да подкрепи действията на детето си. Но той е прав, че българските медии наложиха и установиха такъв тип пошлост - отразявайки я", посочи тя.

За финал на разговора Toshey отправи призив към Орхан Мурад: "Проблемът не е в малкото момиче. То е подвластно на посредствената обществена среда, която кълве на подобни песни. Уви, качествените изпълнения изискват талант. Ако господин Мурад иска да си спази думата – нека следващата песен на детето му е добра и качествена! Ето, тя вече е звезда, прочу се. Да видим какво ще стане".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase