Снимка: bTV

14-годишната дъщеря на фолкпевеца Орхан Мурад стана популярна в рамките на седмица, след като издаде ново парче в тандем с рапъра Каската. Коментарите към Сузанита в социалните мрежи са доста негативни, тъй като тийнейджърката върти дупе, има тежък грим, дълъг маникюр, показва средни пръсти. Неща, които трудно се връзват с възрастта й.

"Имам много по-важни работи от това да чета коментари и да се влияя от нечие мнение. В клипа съм артист, играя роля", защити се 14-годишната изпълнителка пред bTV.

Орхан също застана зад нея.

"Всичко е клип, всичко е филм, всичко е роля. На фона на повече от 1 милион гледания 200-300 хейтърски коментара какво означават? В живота е съвсем друг човек", подчерта певецът.

Той отбеляза, че е запознат със съдържанието на клипа, и знае, че в него има "туърквания и това, което се прави в почти всички клипове и песни както на западните изпълнители, така и на българските, защото ние сме бледо подобие и огледало на това, което се случва в истинския шоубизнес".

Мурад изрази съжаление, че Сузи не се влияела от неговото мнение и съвети.

"В училището, което съм учила досега, ми се кефят, поздравиха ме лично и доста се радват", каза Сузи, като баща й допълни, че много изпълнители също са я поздравили за песента.

"Така се прави – за да стане известен човек в България, даже и по света, тръгваш с провокация. Като наложиш името си, ако решиш, може да започнеш да възпитаваш. Целият проблем на държавата е, че Орхан Мурад не може да види дъщеря му какво прави ли? С какво клипът е по-скандален от клиповете на другите изпълнители в този жанр", попита Орхан Мурад след многобройните критики.

Според него провокацията е единственият начин да станеш известен, след което вече да правиш хубави неща.

"Аз не съм възпитател, не възпитавам нечии деца, по-скоро го правя, защото така са ми казали, там съм артист. Който ме познава, знае, че не съм дивата скандална личност. Аз съм кротко момиче, което успява и си постига целите с доста труд и огромно желание", посочи и Сузи.

Тя беше категорична, че няма корекции по себе си, а баща й изтъкна, че й забранява и татуировки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase