Снимка: БГНЕС

Президентът на Сърбия Александър Вучич поздрави Румен Радев по повод победата му на президентските избори и подчерта, че Сърбия остава искрен партньор на България, съобщи РТС.

"Пожелавам Ви много успехи в по-нататъшното изпълнение на отговорните президентски задължения, които изискват ангажираност и търпение при справянето с различните предизвикателства по пътя към успеха. Решението на гражданите на България да Ви поверят още един президентски мандат свидетелства за това, че досега сте оправдали очакванията им да работите усилено за благото на Вашата страна", се казва в поздравителния адрес.

"Република Сърбия остава искрен партньор на Република България, който ще продължи да поддържа добросъседските отношения и сътрудничество в полза не само на нашите страни, но и на целия регион", се казва в поздравлението на сръбския президент Александър Вучич.

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 1 месец

Със сърбите можем да си партнираме много добре. И ще го правим все повече занапред. Магистралата сега, газопроводът също през Калотина, горе в Тимошко ще се свържем скоростно. А тия, които само крякат против Сърбия - България не губи Македония заради сърби и гърци. Губи я заради гнусното влашко нападение 13-та година, ама за това незнайно защо се мълчи! Пък и да не се бяхме били като пълни глупаци на Чаталджа.

36

Анонимен

преди 1 месец

Изглежда много от пишещите тук не знаят кой е Любиша Самарджич, Тозовац и много други. Изглежда са паднали от Марс и Балканският полуостров за тях е непозната територия, като Аляска например?

35

българин

преди 1 месец

До: номер 35 България е член на НАТО. Сърбия не е член на НАТО. Сърбия получава оръжия от Русия, която също не е член на НАТО. България и Сърбия провеждат съвместни военни учения на Шабла, съвместно със сръбските ВВС, въпреки че не са държава от НАТО. България и Сърбия успешно си сътрудничат а ти, и твоят кумир Путин няма да могат да ни разединят и да завладеят Балканите!