От днес Турция въвежда още по-строги мерки срещу COVID-19. Разрешени са единствено посещенията в магазини за хранителни стоки, хигиенни материали, както и за храни за домашни любимци.

До същите тези продукти се ограничават и предлаганите стоки в супермаркетите, като целта е да се избягват струпвания на много хора на едно място.

От днес има и още едно ограничение - към вече въведената забрана за продажба на алкохол се добавя и забрана за продажба на електроника, играчки, канцеларски материали, дрехи, автомобилни аксесоари, съдове и градинарски принадлежности.

Всички организации, както и част от държавната администрация, не работят, с изключение на вписаните в указанията на вътрешното министерство. Междуградските пътувания са позволени само след получаване на разрешение от властите.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 1 месец

точно така - забранете и да не забравите да пуснете патролиращи военни по улиците и който реши да излиза отвън или да се наказва на терасата да бъде разстрелв

6

Анонимен

преди 1 месец

Да вземат да си направят и поедно ритуално сепуко. Поне от простотията си да се оттърват, че от вируса по този начин няма да избягат - то е видно вече.

5

Анонимен

преди 1 месец

Е на това се казва Турско робство. Карма