Фолклорният мюзикъл "Готови Ѝ" ще бъде представен премиерно на 29 ноември от 19:30 часа в зала 1 на НДК. В ролите на пеещи танцьори и танцуващи певци и музиканти ще бъдат великолепните артисти от ансамбъл "Чинари" и още няколко формации.

"Разказът е в продължение на 90 минути. В две части е спектакълът. Първата част е разказ как създаваме спектакъл. Втората част е това, което правим по време на подготовката в първата част да направим спектакъл. Всичкото това го свързахме във фолклорен мюзикъл, защото е много трудно само с танци и музика да разкажеш действието зад кулисите", каза хореографът на ансамбъл "Чинари" Асен Павлов в студиото на "България сутрин".

Според него мюзикълът разказва всичко с песен и това нещо им предоставя хоризонт, в който да бъдат още по-ясни пред публиката какво се случва зад кулисите и как стигат до голямата сцена.

"Ще видим един кастинг, ще видим съревнование между самите артисти, които искат да бъдат част от мюзикъла, ще видим много интересни мултимедийни ефекти, които сме подготвили. Ансамбъл "Чинари" има запазена марка със своето шоу, което прави", уточни Павлов пред Bulgaria ON AIR.

Той призна, че е обмислял този вид представление от много години.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase