БГНЕС

След като си взе 4-годишна почивка от Холивуд, Чанинг Тейтъм се завърна с пълна сила и натоварена 2022 година.

На актьора му предстои да пусне режисьорския си дебют „Куче“, след което да го видим в приключенския филм „Изгубеният град“ със Сандра Бълок и Брад Пит, а след това ще започнат и снимките по „Професия стриптийзьор: Последният танц“, което ще бъде третата част от поредицата „Професия стриптийзьор“. Заедно с всичко това Тейтъм застава и пред списание People, където говори за възродената си кариера и какво е чувството да нямаш един свободен ден през годината.
 
„В момента се наслаждавам на живота. Нямам грандиозен план, мисля, че никога не съм имал. Преди почивката бях на една скорост, която не можеше да се поддържа вечно. Не беше нещо, с което можех да се справя. Не знам дори и дали последните проекти, които съм направил, са били най-доброто, на което съм способен. Исках да се уверя, че все още мога да предложа нещо на публиката, а не само да играя, защото това ми е работата“, казва актьорът пред People.
 
Чанинг допълва, че почивката от Холивуд му е помогнала да промени класифицирането на филмови проекти и да се фокусира върху неща, които наистина иска да прави. Едно от тях е режисирането на филма „Куче“, който прави заедно с партньора си Рейд Каролин. „Двамата дълго време си говорехме за това и аз много исках да режисирам“, обяснява звездата. След това той получава роля в „Изгубеният град“ със Сандра Бълок и ситуацията е започнала да се нарежда.
 
 
Още за режисьорския дебют на Чанинг Тейтъм четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase