Снимка: iStock

Продукти:

2 пакета крема сирене, обикновено или с билки
1-2 с.л. кисело мляко
200 г печено или варено пилешко месо или рулца от раци
зелен лук
черен пипер и сол на вкус
люта чушка по ваш избор
лимонов сок, ако ще приготвите дипа с рулца от раци
 
Приготвяне:
 
В купа сложете крема сиренето и прибавете към него киселото мляко. Разбъркайте добре. Накъсайте или нарежете месото на малки парчета. Прибавете го към крема сиренето, заедно със ситно нарязания лук, чушката, сол, черен пипер (лимоновия сок, ако ще приготвите дипа с рулца от раци). Сервирайте с препечени филийки или крекери.

Още рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase