Общ преглед

София се присъедини към глобалната инициатива PARK(ing) Day, която се провежда всяка година в различни градове в Европа и САЩ.

PARK(ing) Day е ежегодно и отворено за участие събитие, в което граждани, артисти, различни организации и бизнеса си партнират в преобразяване на очертаните места за паркиране във временни публични пространства.

Целта е за един ден паркоместата за автомобили да се превърнат в пространства за хората.

 

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 8 месеца

Междувременно, до стадиона отново има паркинг, само че този път половината автомобили са в алеята до езерото. Направо върху тревата, за по-пищно. БРАВО на общината за добре свършената работа! Всичко е само на думи, за кой ли път. Разбирам, че нямат достатъчно кадри, но става въпрос за едва три-четири знакови точки, които трябва да покрият на всяка цена. Това не е некадърност, а безполезна пропаганда, и вече никой не се връзва на глупостите им.

5

Край

преди 8 месеца

Няма град в Европа в който най-хубавите площади да са паркинги. Няма общество което до поставя колите пред хората. Българина не реве че децата няма къде да играят, че градинките са кални локви от това че в тях се паркира. Не реве че тротоарите са пълни с коли и детска количка не може да мине, че са разбити от колите и са като лунен пейзаж. Българина реве като има дупки по улиците и пътищата " щото си разбиваме окачването/
Просто и диво племе.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Това с килима е предозиране,не намирам смисъл от такива еднодневни акции.