Снимка: Reuters

След като беше прокуден от сериала "Двама мъже и половина", Чарли Шийн се завръща на малкия екран през лятото на 2012 година с нова поредица – "Психотерапия" ("Anger Managеment"), предаде Ройтерс.

Комедийната продукция беше анонсирана по-рано тази година, но не си беше намерила телевизионен канал, който да я излъчи. Сега стана ясно, че телевизия FX e поела този ангажимент.

В новата поредица Шийн играе ролята на терапевт, който би трябвало да помогне на пациентите си да овладеят гнева си. Но вместо това той предизвиква невероятен хаос в живота им, като използва неконвенционални методи.

Новото шоу е поредният опит на Чарли Шийн да започне нова страница в своята кариера след една повече от буреносна година в живота му.

Той беше най-високоплатеният телевизионен актьор с ролята си на ергена сваляч Чарли Харпър в суперпопулярния сериал "Двама мъже и половина", но бе уволнен след публична свада със създателите на поредицата и шефовете в телевизия CBS. Чарли Шийн набързо беше сменен с младия Ащън Къчър.

Неблагоприятният обрат в кариерата на актьора беше предшестван от година на съдебни главоболия и лечението на неговата алкохолна и наркотична зависимост.

Сериалът "Психотерапия" се основава на едноименната лента с Адам Сандлър и Джак Никълсън в главните роли. Каналът FX е поръчал 10 епизода, чиито снимки ще започнат в началото на 2012 година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase