Промоционален лихвен процент от 2.6% за ипотечни кредити обяви Токуда Банк. Лихвеният процент ще важи за първите 18 месеца, а промоцията е валидна за заявленията за отпускане на ипотечен кредит, подадени в Банката само в периода от 26 март до 30 юни 2018 г. и отговарящи на условията по продукта.

Кредитът може да бъде в лева или евро и до 95% от размера на обезпечението, а средствата да се използват за покупка на жилище, ремонт и обзавеждане или за рефинансиране на кредит за закупуване на жилищен имот от друга банка.

Вярна на принципа си да не натрапва услуги и такси на своите клиенти, при отпускането на ипотечния кредит Токуда Банк не изисква ползване на пакети от допълнителни банкови услуги, които обикновено съпътстват тегленето на кредит. Сключването и поддържане на застраховка "Живот", "Злополука" или застраховка на кредитни вноски също не е задължителна.

В момента предлагаме може би най-конкурентния продукт на пазара на ипотечни кредити при прозрачни и ясни условия. Това са принципите, от които Токуда Банк не отстъпва. Желанието ни е да създаваме все по-добри възможности за клиентите си да планират своя живот и да реализират идеите си“, коментира Мария Шейтанова, член на Управителния съвет и изпълнителен директор на банката.

Изчисленията на експертите показват, че при кредит в размер на 100 000 лв. за срок от 30 години с 360 месечни анюитетни погасителни вноски при фиксиран лихвен процент за първите 18 месеца и променлив лихвен процент за останалия срок на кредита, годишният процент на разходите е 3.67%, а общата дължима сума - 164 149.18 лв.

За Токуда Банк АД:

Токуда Банк АД е част от икономическа група Tokushukai Incorporated, Япония.

Токуда Банк АД е учредена на 27 декември 1994 г. като акционерно дружество според Закона за банките и Търговския закон на Р България.

Токуда Банк АД се специализира в обслужването на малки и средни предприятия и граждани, като развива компактна гама продуктови предложения.

Един от основните приоритети на банката е непрекъснато повишаване на качеството на обслужване. Токуда Банк разполага с 32 точки за продажба в цялата страна.

Повече информация може да намерите на: https://www.tokudabank.bg/bg