Снимка: iStock/Say-Cheese
fallback

Eсента вече официално е тук. Подменяме гардероба, изваждаме по-плътните блузи, сака, суичери, все по-често ще залагаме на якета и палта, на дълги панталони и по-дебели дънки. Но е време за смяна и на обувките.

Кои ще са най-модерните обувки за новия сезон? Вижте тенденциите, според американския "Cosmopolitan".

Ботуши като от хартия
 
Много интересно предложение за есента. Този вид обувки се открояваха на ревютата, показващи модни тенденции за есен 2024 г. Става дума за набрани ботуши, които дори са още по-широки, постоянно сами променят формата си, оформят сгъвки, отпуснати са. Стоят така, все едно са направени от хартия и постоянно могат да се мачкат, да са в различна форма. Иначе - тези ботуши могат да бъдат от кожа, от велур, да включват мрежести елементи, шнур, лъскави и еластични са. Най-хубавото е, че не стягат на краката ви и винаги правите впечатление с тях. Идеални са както за официални събития, така и за ежедневието. Може да са дълго до коляното, да са малко над глезена - вие избирате дължината - според времето и вкуса ви.

С квадратен ток
 
Още едни есенни обувки, с които веднага ще съберете погледите. През тази есен на почит са по-елегантните и официални обувки, хубаво е често да сте на токчета. Но не какви да е - модерни са токовете в квадратна форма. Може да се сдобиете със затворени обувки с висок ток, който е като квадратче. Може да носите Мери Джейк с квадратен ток, затворени сандали с квадратен ток - за по-топлото време, както и дълги ботуши или пък боти с квадратен ток - за късната есен и по-хладните дни. Задължително е да имате обувки с квадратен ток през сезона.

Мото ботуши
 
Мотокрос стилът стана модерен още през миналата есен, но тогава се фокусирахме повече върху кожените якета с емблеми, кожените панталони, спортните шапки с козирка. Сега фокусът е по-скоро върху обувките. Мото ботушите стават истински хит през новия сезон. Те са по-спортни, винаги изпъкват, с тях изглеждате смели и уверени дами. Обикновено са със средна дължина или до коляно, имат каишки, ципове, метални елементи, халки. Най-често са кожени, а ако не са, поне задължително имат кожен елемент. Те са леко ретро, но сега са под светлините на прожекторите. С тях постигате рокерска визия и сте супер стилни.
 
Останалите и снимки вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 4 часа

Леле, кОВбойските ботушки пак излезли на мода! Уж новото в модата е добре забравеното старо, ама тия не успяха и да остареят и пак били модерни.

fallback