Снимка: iStock/Deagreez

Всеки човек има и положителни, и отрицателни качества. Но част от зодиите са по-харизматични, обаятелни, мили и така стават по-обичани. Късметлии са, греят и всеки ги харесва. Вижте кои са те, според "Times of India".

Лъв
 
Познати са с това, че са много уверени личности, обичат да излизат, да общуват, да са около хора. Харизматични са и умеят да омайват околните. Това ги прави много привлекателни. Обичат да са център на внимание и засипват партньора и приятелите с внимание, обич, грижи. Тези зодии са лидери, много щедри и ще направят всичко, за да се чувстват близките им добре, обичани, ценени. Това прави самите тях такива.
 
Телец
 
Тези зодии са много лоялни и може да разчитате на тях. Това ги прави доста търсени и предпочитани за партньори и приятели. Телците ценят сигурността и стабилността. Но в същото време са чувствени и страхотни партньори. Наслаждават се на живота, обръщат нужното внимание на партньора, задоволяват желанията му. Затова самите те са желани и обичани. Всеки ги харесва, защото знае колко отговорни и сериозни са.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase