Снимка: iStock/alexandr_1958

 Лято 2023 г. е на прага ни и е време да планираме ваканциите. Много хора с нетърпение очакват ходенето на море, плажните слънчеви дни, партитата край басейна и брега. А с какви бански ще направим истинско впечатление през това лято? Вижте тенденциите, според американския "Cosmopolitan".


С презрамка само на едното рамо
Независимо дали става дума за цял бански костюм, за боксерки и горнище тип спортен сутиен или изрязан бански от 2 части - бикини и горнище, ще е много оригинално горната част на банския да е само с една презрамка. Нека едното рамо е напълно голо. Такъв тип асиметрични бански костюми са голям хит сега и с тях сте нестандартни, различни.

Изрязан бански
Това е избор за смели и дръзки дами. Сега е времето да изпробвате изрязани и минималистични бански. Колкото по-малко плат, толкова по-добре. Може да се сдобиете с изрязани бикини с висока талия, прашки и минималистично горнище. Залагайте на черно, синьо, цикламено, лилаво.
 
Тропически мотиви
Ако наистина сте в лятно настроение и искате всички да разберат колко много се радвате на слънчевия сезон, това е идеалният вариант за вас. Изберете цял бански или бански от 2 части с тропически мотиви - палми, лимони, портокали или др. плодове, цветя, листа и т.н. Колкото по-шарен е банският, толкова по-добре. С него изглеждате лъчезарни и позитивни.
 
Останалите и снимки - вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 3 месеца

Даван 30 лева да си покаже катирицата

3

СНИМКАТА

преди 3 месеца

Тоя кривондeл от снимката става да му удариш един ***

2

Анонимен

преди 3 месеца

Пак подсмърча и спи без ***. После се чудят защо била лоша майка