Снимка: iStock/Thanumporn Thongkongkaew

 Някои хора просто вярват, че нещо е писано да се случи. Или когато не се получава, знаят, че просто не е било писано да бъде. Те вярват в съдбата, в малките съвпадения, в късмета по рождение, кармата и т.н. Вижте кои са, според "India Today".

Риби
 
Те са воден знак и са познати със своята силна интуиция, както и с духовната си природа. Тези зодии често вярват силно в съдбата. Те смятат, че всичко се случва с причина. Не търсят логиката, оставят се повече на емоциите, усещанията и чувствата. Знаят, че нещата се предопределени и каквото трябва - случва се.

Козирог
 
Те са дисциплинирани, сериозни, понякога хладни, но и отговорни. Не си признават това, че вярват в съдбата и не говорят за усещанията и интуицията си. Но често усещат какво ще се случи и вярват, че знаят с каква мисия в живота си. Просто усещат какви цели трябва да изпълнят и смятат постиженията си за част от предопределеното им пътешествие из света.
 
Останалите вижте в teenproblem.net
 

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 3 месеца

Вярвам, че човек си подготвя съдбата сам.

4

та така

преди 3 месеца

е явно къро и геле не са вервали в съдбата :) то и други не верваха де . а със сигурност има още има едни дето не верват .

3

Урсула

преди 3 месеца

Попа верва у попската субсидия 50 милиона на година :)))