Снимка: Istockphoto

 Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 5 – 11 юни. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?Овен
Без особени затруднения ще се справите с поредица финансови, битови и професионални проблеми. Напредъкът ще е свързан предимно с краткосрочните цели и то благодарение на постоянството и работоспособността ви. Не си поставяйте твърде амбициозни задачи, надхвърлящи възможностите ви. Фактът, че не сте ги постигнали, няма да навреди на позициите ви, но ще ви изпълни със съмнения за самите себе си. Споделяйте свободното време с приятелите и близките си, като едновременно с това не ги лишавате от инициатива.

Телец

С доста усложнения ще се наложи да се справите. Събитията ще са динамични, нееднозначни и непредвидими. Гаранция за успех е прословутото ви търпение, аналитични умения и емоционална стабилност. Основните грижи ще са свързани с взаимоотношенията ви от всякакво естество. Като се започне от семейните, та се стигне до контактите с абсолютно непознати, непрекъснато ще имате усещането, че общувате с хора от друга планета. Избягвайте непознатите занимания и се постарайте, доколкото е възможно, да приемате случващото се с усмивка, показва вашият нов хороскоп.

Близнаци

Преди Меркурий да навлезе във вашия знак, където е в позицията на управител, са възможни сложности с комуникацията и напрегнати моменти, съпровождащи личните контакти. Ориентирайте потенциала си основно към изпълнение на текущите професионални задачи. Би било непростима грешка да разпилявате силите си в провеждането на персонални спорове и корпоративни борби за надмощие. Действайте доколкото е възможно самостоятелно, за да не подкопаете постигнатата до момента стабилност в отношенията с неприемлива дума или жест.

Рак

Раци, през първите няколко дни може да сте необичайно разсеяни, свръхчувствителни и неосъзнато романтични. Живеейки в свой собствен свят, да не обърнете достатъчно внимание на реалните проблеми или просто да ги омаловажите. За щастие, интуицията ви ще е достатъчно силна, за да ви подскаже как да се справите с трудностите. След вторник ще осъзнаете, че се налага да се заемете със сериозни задачи и няма как да се изолирате от действителността, потапяйки се само в собствените си мисли. Здравият разум ще вземе надмощие и ще успеете да систематизирате действията си.
 
Останалите зодии и какъв е техният седмичен хороскоп - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase