Снимка: Istock

През новата седмица ще бъдем готови да отворим сърцата си и да дадем любов. Венера навлиза в знака на Лъв, а това ще направи от любовта истински празник. Въпреки това тази планета няма да е в особено добра позиция към Плутон. Има риск да прекалим със старанието да накараме обекта на нашите желания да отвърне на емоциите ни със същите. Звездите ни съветват да поддържаме нещата по-хладни и да не бързаме. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Овни, Венера навлиза във вашия сектор на романтиката още в първите дни на новия месец. В резултат на това вие сте в най-добрата възможна позиция да откриете някоя нова личност и да започнете да се срещате. Освен това планетата на любовта ще ви подкани и да се забавлявате повече като цяло. Когато се чувствате щастливи вие сте изключително привлекателни и има голяма вероятност да бъдете забелязани от някой специален човек. Но Венера ще окаже положително влияние и върху Овните във връзка. Някои дори ще плануват и бебе.

Телец

Телците също ще имат добра седмица за любовта. Търсещите своята сродна душа може да имат вълнуваща среща, да създадат нов контакт. От друга страна, с любимия човек можете да отделите време за хобита, творчество и забавление в уюта на вашия дом. Това може да е всичко, от организиране на вечер с игри до по-пищно тематично парти. Забавлявайте се през тази седмица и се възползвайте от положителната енергия на Венера.

Близнаци

Съзерцаването, говоренето и най-вече изживяването на любовта е това, което ви интересува тази седмица, скъпи Близнаци. Венера навлиза във вашия комуникационен сектор в понеделник, което предполага, че любовта би била идеална централна тема за размисъл за вашия мощен ум.

С влизането на вашата управляваща планета – Меркурий във вашия знак в неделя, вие също ще получите космическо предимство в способността си да споделяте на настоящия или потенциалния си любим човек точно това, което мислите.

Можете да укрепите връзката си благодарение на тези подобрени комуникационни умения, които включват способност за активно слушане, което със сигурност ще впечатли вашия партньор. Напълно необвързаните също няма да скучаят. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase