Снимка: iStock/LuckyBusiness

Овен

Романтичните преживявания ще надминат очакванията ви, независимо дали вече споделяте чувствата си с някого или все още търсите сродната си душа. Следвайте въображението си, вярвайте, че можете и действайте активно. Вълнуващите изненади ще са свързани с кратко, но запомнящо се пътуване.
 
Телец
 
При съществуващите любовни двойки отношенията ще са напрегнати поради пристъпи на ревност, създаващи недоверие. Колкото по-рано проведат пълноценен разговор за изясняване на ситуацията, толкова по-бързо ще предотвратят задълбочаването на неприятностите. Необвързаните, които наскоро са преживели раздяла ще срещнат човек, който ще ги накара да забравят тъжните моменти.
 
Близнаци
 
Основната дилема на намиращите се във връзка ще е дали да продължат да я поддържат или да я прекратят, да се порадват на свободата си и да се впуснат в следващото приключение. За все още „самотните“ предстои запознанство, което от съвсем неангажиращо скоро може да се превърне в перспективна здрава връзка. И едните, и другите ще вземат окончателното си решение в последния ден на седмицата, когато Меркурий навлезе в Близнаци.
 
За останалите четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase