Снимка: iStock/Khanchit Khirisutchalual

 Може да разчитате на тези зодии. Те винаги ще са до вас, ще ви подадат ръка, ще ви помогнат, ще ви дадат съвети, ще се опитат да ви успокоят. Добри, мили, грижовни и отгворни са. Ето кои са те, според "Elite Daily".


Рак
Тези зодии са много грижовни, подкрепящи, винаги мили и загрижени за приятелите и близките. Управлявани са от Луната, което ги прави много интуитивни и емоционални - усещат вашите емоции и чувства, съобразяват се с тях. Те са като майки, лечители и т.н. - винаги готови да ви изслушат, да дадат подкрепа, която дори не сте поискали, да ви помогнат. Развеселяват ви, мотивират ви. Създават топла, уютна и сигурна среда. Състрадателни са и много добри.
 
Риби
Други водни зодии, които са емоционални и чувствителни. Рибите са известни с това, че са много състрадателни, емпати и винаги ви съчувстват, разбират. Виждат болката ви, не пренебрегват чувствата ви, проявават разбиране и предлагат помощ и подкрепа. Не са егоисти, тъкмо обратното - раздават се за другите и пренебрегват себе си. Правят жертви за близките. Искат да премахнат страданието ви и знаят как да утешават. Имат силна интуиция и се свързват с вас на дълбоко ниво. Много са грижовни.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

7

Аз

преди 3 месеца

Трябва да промените името на статията на "Най-негрижовните зодии".

6

Анонимен

преди 3 месеца

Зодия "Рак" има представители, които наистина са свръхгрижовни спрямо близките си. Сред "Везните" има топ-егоисти. Познавам и един "Риби", който изглежда симисли, че светът е създаден само за негово удобство.

5

Слаби хора

преди 3 месеца

Рибите са изключителни егоисти. Много умело манипулират като се възползват от откровенията на близките си (приятели, семейство и тн.). Правят го по изключително отвратителен начин. Хранят си егото. Пет пари не дават за чувствата и емоциите на хората, които ги подкрепят.