Снимка: iStock/CochiseVista

На 4 юни ще има пълнолуние в знака на Стрелец. Събитието се нарича още Ягодова Луна. Всички ще се чувстват мотивирани да получат знание, да попият мъдрост и да си отговорят на много въпроси. Ще копнеем да научим истината. За някои зодии неделя ще е наистина вълшебен ден. Ето кои са те, според "Elite Daily".

Близнаци
 
На фокус при тях ще са романтичните връзки. Вниманието ще е съсредоточено върху знанията и мъдростите, които другите споделят с тях. Близнаците се сближават и свързват най-добре с тези хора, коит имат много истории за разказване. В неделя ще научат много неща от любимите хора. Време е да разширят хоризонта си, що се касае до любовния живот. Възможностите пред тях и любимия човек са необятни. Няма нищо лошо в това да са развълнувани за бъдещето.
 
Дева 
 
Ягодовата Луна извежда на фокус това, че Девите желаят да променят дома и личния живот по значителен начин. За тях и най-малките детайли са приоритет, а събитието ги кара да помислят как може да изглежда наистина заобикалящата ги среда. Дори да им се струва нерационално, да запомнят, че небето е границата. Домът може да бъде всичко и навсякъде, нека не си поставят ограничения. Да обмислят преместването в друга държава или отиване на далечно пътешествие. Нека излязат от рутината.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 1 - Измий бидона и го зареди с ягоди, да не изтървеш сезона. После ще ни кажеш ягодово вино ли си направил или ягодова ракия.

1

От кога я чакам

преди 3 месеца

Ягодовата луна ..., Да свърша една работа.