Снимка: iStock/mictian

Овен

Най-силните любовни емоции ще са в средата на седмицата, когато свършва единият месец и започва следващият. При това предстоят и изненади от страна на половинката ви. Бъдете готови да ги посрещнете с усмивка, независимо дали ги одобрявате или не. Може да се наложи да направите някакви допълнителни разходи или пък да активирате въображението си, за да се справите със странен проблем.
 
Телец
 
Наслаждавайте се на малките радости докато ги има. Събитията ще са динамични, на моменти наситени с много страст, но и с поводи за конфликти. Ако прецените, че се налага до водите важни разговори, целящи изясняване на отношенията ви любимия човек, направете го в края на седмицата.

Близнаци
 
Ще разполагате с повече лично време, но независимо от това, проявявайте жив интерес към желанията и преживяванията на гаджето. Придържайте се към установените помежду ви правила, за да избегнете пристъпите на ревност, недоверие, недоволство от негова/нейна страна. Не забравяйте, че задълженията ви един към друг са еднакви и за двамата.
 
За останалите четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 4 месеца

Нямаме нужда от консултанти!

2

Анонимен

преди 4 месеца

Да си мисля за един човек!

1

Врач

преди 4 месеца

Повече долари, стимулират любовта. Става и със швейцарски франкове. Лицата греят...:))) Голяма либеф... 21 ви век.