Снимка: iStock/macniak

Тези зодии са изключително суетни. Те полагат доста грижи и усилия, за да се сдобият с перфектния външен вид. Много държат да изглеждат добре, да блеснат, да са в крак с тенденциите. Вижте кои са те, според "Times of India".

Телец
 
Много са загрижени за визията си. Естети са, държат на качественото, купуват луксозни неща и са любители на изкуството, модата, занаятите. Не могат да си позволят да изглеждат дрипави или прекалено семпло пред другите. Затова винаги купуват скъпи, луксозни и маркови дрехи, аксесоари, бижута, гримове. Искат да изглеждат излъскани, перфектно и като за пример.
 
Лъв
 
Модата е в кръвта им, искат да са стилни винаги, имат вкус по природа и обичат да са под светлините на прожекторите. Затова, не е изненада, че много държат на хубавия външен вид. Отделят много време и полагат много усилия, за да поддържат перфектна визия, да са в крак с тенденциите, да са като модна икона и да имат бляскав имидж. Залагат на смели тенденции, винаги привличат вниманието.
 
Останалите вижте в teenproblem.net
 

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 4 Как пък ти се вмирисва зелето все в коментарите към материали, посветени на зодиите?

6

:))

преди 4 месеца

И аз, и аз, и аз!

5

Нормални

преди 4 месеца

на ромката и зодията и променихте не името,ама всеки отговаря за себе си педофилите станат нормални педофилска секта нова ромка е при вас със свое име и свои глупости нема и пазим *** на такива откачалки заминавай при жена ти ром с твоите дето ползват жена ти аман от куволески от маалата не отговаряме за никакви селяни селянки оправяйте се