Снимка: iStock/kasezo

Сезонът на Близнаците започна на 21-и май и ще продължи до 21-и юни. Време е за веселие, учене на нови неща, общуване, пътувания, запознанства с нови хора. Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей ще имат много късмет през периода, а подвижните зодии Дева, Стрелец и Риби ще са объркани и заети. Ето какво да очаквате, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Не е необходимо да пътуват по света или да ходят на училище/курс/лекции, за да научат нещо ново. Има много вълнуващи възможности в тяхна близост, от които могат да се възползват през сезона. Да отидат в новия ресторант близо до тях, да ходят на партита у съседите или да прекарват деня си в големия градски парк. Ще срещнат нови, интересни хора и ще преживеят вълнуващи неща.

Телец
 
Не е тайна, че са много големи инати. Но в сезона на Близнаците отварят ума си, разширяват хоризонтите си. Държат на ценностите, вижданията си и морала, дори когат те са малко остарели и не се вписват в лайфстайла им. Но сега научават кое наистина е от значение и променят мнението си.

Близнаци
Да се огледат внимателно, да видят света около себе си - хората, местата, събитията. Кои им се струват най-вълнуващи? Кои им носят най-голяма тръпка? Когато решат тези въпроси, да отидат и да преследват това, което искат. Ако не могат да изберат само едно нещо, нека преследват всичко. Проектите, работата и връзките, които започнат сега, ще са много важни за тях в бъдеще.
 
За останалите четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 4 месеца

Аз чакам Зестрогонец!

5

Анонимен

преди 4 месеца

като доди сезонът на голямата мечка тоагава ми се обадете

4

Щерю

преди 4 месеца

* Астрономически