Снимка: Istock

Очаква ни динамична последна седмица на май относно любовта. Слънцето в Близнаци ще бъде в секстил с Марс, който е в знака на Лъв, което ни позволява да предприемем действия спрямо каквото и когото искаме. Тогава Венера в Рак ще направи добра връзка с Уран. Възможна е внезапна любовна връзка, ако решим да направим смел ход в любовния си живот, вероятно ще върви добре.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Скъпи Овни, колкото по-смело говорите през новата седмица за това, което желаете, толкова повече можете да бъдете възнаградени по отношение на любовните въпроси. Слънцето, което сега е във вашия сектор на съобщенията, ще направи прекрасна връзка с огнения Марс, който оказва влияние на любовния ви живот. Когато не се стеснявате да говорите с някого, който е привлякъл вниманието ви, може да забележите, че помежду ви прехвърчат искри. Ако сте във връзка, с любимия човек може неочаквано да отпразнувате щастливо семейно събитие.

Телец

Телци, можете да се възползвате от промяната на нещата, когато става въпрос за текущия ви начин на мислене или планове по отношение на важни въпроси свързани с любовта. Венера е във вашия комуникационен сектор, което определено подсказва, че любовта заема централно място в мислите ви.

Този петък Венера ще бъде в много добра позиция спрямо Уран, планетата на изненадата, която в момента е във вашия знак. В резултат на това може да се окаже, че вземате внезапно решение относно любовния си живот, което изглежда импулсивно на някакво ниво, но в крайна сметка работи добре за вас. Мислете за това като за нулиране на любовния ви живот. Вселената ви помага!

Близнаци

За родените под знака на този зодиакален знак е възможно да повишат своята увереност, благодарение на партньора си или дори от любовен интерес. В последните дни на месеца Венера и Уран може да ви разкрият таен обожател. Имате право да се почувствате наистина поласкани! Ако сте необвързани, може също да ви е много интересно да опознаете този човек.

Онези от вас, които са обвързани, ще имат забавна и приятна седмица с любимия човек. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase