Снимка: iStock/Maryviolet

 Пролетта е тук, което означава, че е време да освежим визията си. С новия и по-топъл сезон, идват и съвсем нови тенденции в чантите. На какви модели да залагаме, за да изглеждаме стилно? Вижте тенденциите, според американския "Cosmopolitan".

Блестящи чанти
 
През 2022 г. дрехите с блясък, брокат и пайети станаха истински хит и продължават да бъдат много актуални тази година. За да сте в тон с тях, а и за да изпъквате - изберете и блестящи чанти. Малко блясък никога не е излишен, така ще изглеждате наистина звездно и ще правите впечатление. Чантите с брокат и блясак са идеални и за официални събития.

Чанти с ресни
 
Ретро тенденция, която се завръща. Дрехите и чанти с ресни бяха хит в края на 90-те и началото на новия век. През тази пролет ресните по чантите също ще са много актуални. С такава чанта няма как да останете незабелязани, а и тя стои много арт. Става дума за наистина дълги ресни.

Плетени чанти
 
Не е изненада, че и те попадат в списъка! Плетешените чанти много модерни в последните 3 години и явно няма да слизат от сцената. Сигурно вече имате такава, но ако не - побързайте да си купите! Те са оригинални, с различни дизайни, цветове и шарки - рядко се повтарят. Освен това, плетените чанти са перфектни за пазаруване, пикник, разходка в парка и т.н.
 
Останалите и снимки - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase