Снимка: Istock

През новата седмица ще ни е по-лесно да изразяваме себе си и желанията ни по отношение на любовта. Меркурий и Юпитер ще бъдат в добра позиция един към друг в знака на Овен. Също така ще имаме смелостта да обсъдим потенциално трудни романтични ситуации и в крайна сметка да ги преодолеем. Все пак е добре първо да мислим, а след това да говорим и действаме, а не обратното.

Огненият Марс ще направи прекрасен тригон със Сатурн, което може да ни даде дългосрочна енергия за създаване на стабилна физическа и емоционална връзка. Венера и Уран обаче може да доведат до раздели при някои с не толкова стабилни отношения.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Скъпи Овни, Вселената ви подкрепя по всички възможни начини, за да израснете като личност и естествено да привлечете правилните хора в живота си, които са предназначени да допълнят вашата идентичност. Когато Меркурий и Юпитер направят точен съвпад във вашия знак тази седмица, ще имате невероятно предимство в това, да осъществите някои от желанията си. Ако сте във връзка, това е моментът, в който може да поискате всичко от любимия човек. Ттези, които са необвързани, нека обърнат внимание на своите обожатели, особено ако емоциите са взаимни.

Телец

Вълнуваща седмица за представителите на зодията по отношение на любовта. Венера и Уран ще се „срещнат“ във вашия знак, променяйки много неща и то бързо. Каквото и да мислите че ще се случи, е малко вероятно да се случи, тъй като Уран е най-непредсказуемата планета. Имайте предвид, че каквото и да стане с любовния ви живот, то има за цел да ви събуди и да ви напомни, че излизането от зоната ви на комфорт е идеалният начин да изпитате любов точно сега. Вселената има дарове за вас, Телци.

Близнаци

Възможно е нещо, което ще се случи в любовния ви живот, да разтърси напълно света ви. Може да е всичко – от тайно влюбване, разкриващо нечии чувства, до откриване на информация за настоящ любовник, която ви кара да искате да избягате надалеч от него. Бъдете внимателни. Венера и Уран се срещат в четвъртък във вашия скрит 12-и дом. Каквото и да откриете тази седмица, то ще е нещо, което не можете да не видите, да не знаете или да се преструвате, че го няма. Продължете напред. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase