Снимка: Pixabay/lenahelfinger

Планетата на любовта, романтиката и красотата влиза в знака на Риби на 27-и януари и ще остане там до 20-и февруари. Рибите са водни знаци - чувствителни, емоционални, уязвими, мечтатели, обичащи силно. Това значи, че периодът е идеален за романтика, задълбочени разговори, мили жестове и много хора намират любовта.

Ето какво да очаква всяка зодия, според "Collective World". 

Овен
 
Нуждаят се от честност и искреност към себе си и сега това се случва. Време е да се загледат във вътрешния си свят. Виждат себе си в нова светлина и премахват старото, ненужното. Венера в Риби е като полъх свеж въздух за тях. Ще видят нови перспективи, ще се чувстват бодри, съживени и ще знаят какво искат, от какво се нуждаят.

Телец
 
През периода просто трябва да се пуснат по течението. Чудесно време да се видят с приятели, с които отдавна не са и да правят неща, които им носят радост и вълнение. Сега се чувстват по-уверени и по-силни. Мотивирани са да помагат на другите, както и да донесат спокойствие на себе си. Нека си вярват повече.
 
Близнаци
 
Благодарение на Венера в Риби ще им е по-лесно и комфортно да бъдат на върха. Подготвени са за всичко и се фокусират над целите си, без да усещат напрежение заради други влиятелни фигури. Социалният им живот също е във възход, имат нужда да излизат повече и да общуват. Заредени са с нови сили, създават нови приятелства, сближават се с колеги, съученици.
 
За останалите четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 1 месец

Ядох от всички риби.Ще повърна.

6

Анонимен

преди 1 месец

Ходете на Марс, на Венера, вълнуващо е!

5

Анонимен

преди 1 месец

Огромно нищо от мен.