Снимка: iStock/Shutter2U

Годината на Черния воден заек започна на 22-и януари. Тя обещава да е по-спокойна, хармонична, пълна с надежда, радост, нежност, позитивност. Бистрият ум и лоялността ще се ценят високо. Ето и кои зодии от китайския зодиак ще имат най-много късмет в любовта през годината на Заека, според "Your Tango".

Овца/Коза - 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Козите (Овците) и Зайците са най-добри приятели, според китайската астрология. Характерите им са сходни, подхождат си, разбират се и си влияят добре, положително един на друг. Затова годината на Заека ще е много късметлийска и щастлива за Козите(Овците). По-интересното е, че късметът в любовта ще бъде резултат от действията в кариерата им, в професионалния им живот. Ако се движат в правилната посока, ако следват амбициите и целите си, ако постигат слава и успехи, ако хората им се възхищават, любовният им живот ще спечели от това. Дали връзката ще е значима и дългосрочна, зависи от това с какви хора общуват, но има потенциал за това. Нека действат и всичко ще е наред.

Куче - 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018
 
Кучетата и Зайците също са много близки приятели, според китайската астрология. Хората, родени в годината на Кучето, са лоялни, любезни, дружелюбни и благоразумни. Тези качества описват и Зайците, и се харесват на тях. Кучетата и Зайците бързо стават добри приятели и работят много добре в екип. Дори си подхождат за романтична връзка, уважават се и са на първо място приятели. Затова Кучетата ще имат много късмет в любовта през тази година, а може и да се влюбят в някой Заек. Само трябва да запомнят това - нека не се занимават с хора, които искат да променят и на които гледат повече като на проект, отколкото като на добър партньор. Иначе някой може да се възползва от добрата природа на Кучетата - ако не внимават.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase