Снимка: Istock

Приятелството ще бъде основна тема в любовните връзки в първата седмица на 2023-а. Малко вероятно е любовта да расте без истинско разбирателство. Венера влиза във Водолей, напомняйки ни за това. Ако отделим време да изградим солидно приятелство, преди да стъпим в романтична връзка, можем да открием, че успехът в любовта идва много по-лесно. В същото време може да се борим с притесненията относно запазването на нашата индивидуалност, докато се обичаме с любимия човек.

Очаква ни пълнолуние в Рак, „среща“ на Венера и Юпитер, а какво носи това за всяка зодия, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

В първата седмица на 2023-а нещо, за което сте си мечтали в любовен план може да се превърне в реалност. Венера влиза във вашия 11-и дом на надеждите и желанията и ще бъде в прекрасен секстил с планетата на късмета Юпитер, който сега е във вашия знак. Какво искате най-много в любовта, Овни? Конкретен човек ли е или по-скоро любовен сценарий, в който вие и любимия се движите в нова и по-хубава посока? Каквото и да е, пожелайте си, защото звездите са на ваша страна.

Любовен хороскоп за януари 2023

Телец

Новата седмица се очертава приятна за сериозно обвързаните Телци, някои от които ще започнат и с плановете за новата година. Венера ще подкрепя както вас, така и търсещите своята половинка. Определено необвързаните ще изглеждат по-привлекателни за другите и дори може да имат шанса да започнат нова любовна връзка. Но звездите ви съветват първо да се замислите. Дали правите това само заради възможността да бъдете с някого? Защото ако е така, много е вероятно взаимоотношенията ви да бъдат повърхностни.

Близнаци

Вашият любовен живот е напът да се изпълни с вълнуващи възможности! Венера влиза във вашия 9-и дом, повишавайки настроението ви по отношение на любовните въпроси. Ще бъде в много добра позиция към Юпитер и може да ви донесе нови романтични възможности, първа среща с някого. Ако сте напълно необвързани, не забравяйте да обърнете внимание на заобикалящата ви среда. Лесно бихте могли да срещнете нов романтичен интерес. Обвързаните Близнаци ще се чувстват абсолютно обожавани от половинката си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase