Снимка: iStock/dolgachov

Зимата вече е тук, а тя е изключително романтичен период. Вече се потопихме в празничната атмосфера, наслаждаваме се на романтични вечери с греяно вино по коледните базари и разходки сред светлините на града. Зимните пързалки носят още по-голяма романтика, а вечерите вкъщи - топлина и уют. За някои от зодиите зимната приказка тъкмо започна и те ще се радват на много любов през сезона. Вижте кои са, според "Elite Daily".

Рак 
 
Започна сезона на Козирога, а това поставя фокус върху любовта, връзките и романтиката при Раците. Трябва да приемат и прегърнат новите връзки, за които приоритет е дългосрочността и стабилността. Тези зодии ценят много тези неща в партньорството. Те търсят уют, комфорт и партньор, който ги уверява в любовта си и сега ще получат всичко това. Да инвестират в хората около себе си, сега целите и желанията, свързани с връзките, ще бъдат успешни.
 
Дева
 
Със започването на зимата при Девите на фокус ще са въпросите, свързани с романтиката, както и целите им, свързани с креативността. Но нека са спокойни, пак ще останат продуктивни. Те търсят ефективност и искат да са продуктивни, дори във връзките и когато са отдадени на романтиката. През сезона топ приоритет ще им бъде да се радват на живота и да са щастливи. Ще преосмислят дългосрочните си цели, що се касае до любовния им живот. Затова трябва да проведат сериозни разговори с любимия човек. През зимата трябва да определят дали връзката е сериозна или просто кратка забежка.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase