Снимка: iStock/DGLimages

Тези зодии са много забавни от малки. Разиграват скечове, имитират, отвръщат остроумно, знаят как да се веселят, разказват вицове, забавляват околните. Разсмиват редовно учителите и съучениците си, затова са като клоуните на класа. Ето кои са те, според "Pink Villa".

Лъв
 
Най-добрите приятели, които може да имате от класа си и истински фурии в класната стая. Те винаги носят най-хубавите закуски или обяди, имат прекрасни несесери с какви ли не неща вътре и носят чудни игри в училище. Може невинаги да са научили всичко за теста и изпитването, но може да разчитате на тях - ще направят най-страхотните шеги, ще ви развеселят и разсмеят и ще ви оправят настроението с чудните си притежания, които ще ви дадат да ползвате. Хитри и закачливи, стават любимци на учителите. 
 
Козирог
 
Имат репутация на по-студени хора, които са практични и си служат с логиката. Но пак успяват да изненадат с чувството си за хумор. Козирозите са тези, които измислят остроумните шеги, които правят хапливи, но интересни забележки, които си служат перфектно с иронията. Те са душата на компанията на пикник, в междучасието или екскурзия и никой не може да измисли по-интелигентни и оригинални майтапи. Стават център на внимание в класната стая, защото знаят куп шеги и никой не може да ги надхитри. Забавляват съучениците и разсмиват дори с най-дребните неща.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase