Снимка: Istock

Ухажването е един от най-древните подходи в любовта. Има голяма разлика между излизането по срещи и ухажването. Мотивацията е различна, обстоятелствата и целта също са различни. Когато излизате по срещи, вие целенасочено участвате в процеса на избори в любовта. Когато обаче някой мъж ви ухажва, той се опитва да ви спечели, да ви покори, а това е нещо съвсем различно.

10 знака, че мъжът Везни е влюбен във вас

Преследването и ухажването е дълбоко вкоренено в мъжката природа. Да позволите на мъж да ви ухажва често е по-добрата стратегия, отколкото да го преследвате вие или да излизате по срещи с цел да откриете правилния за вас човек.

Разбира се, има много ситуации, в които нещата стоят по особен начин и в никакъв случай ухажването не е единственият и най-добър метод за откриване на любовта, но ако ви се случи мъж да ви ухажва, вижте кои са правилата, които да следвате.

Позволете да бъдете преследвани

Преследването в добрия смисъл на думата, е важно при ухажването, защото повишава интереса на мъжа, създава приятно напрежение, очакване, което вдига градуса на възбудата. За да бъде ухажването успешно, особено ако харесвате мъжа, който ви ухажва, оставете го да ръководи. Дайте му кардбланш. Покажете му, че ви е приятно, не го отблъсквайте, но и не се поддавайте твърде лесно. Това винаги повишава интереса.

10 знака, че мъжът Лъв е влюбен във вас

Не отблъсквайте другите ухажори

Съревнованието между мъжете дава още по-голям стимул да спечелят сърцето ви. Ако се случи така, че повече от един мъж да ви ухажва, не отблъсквайте непременно тези, които не са предизвикали интерес у вас. Ако мъжът, когото харесвате, знае, че и други се опитват да ви спечелят, това ще го мотивира още повече да успее да ви спечели.

Груповите занимания стимулират приятелството

Често при ухажването приятелството и сближаването на емоционално ниво идват преди любовта и интимността. Преди да станете двойка, мъжът, който ви ухажва вероятно ще иска да прекарва повече време с вас, за да ви спечели. Това предполага покани за групови активности, забавления, хобита, събирания с приятели или колеги, което има потенциал за сближаване.

Още по темата  може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

11

Аз

преди 1 месец

От коментарите по-долу стават ясни две неща: първо, коментиращите не са разбрали статията и второ: и да си светица, и да си грешница, пак няма да са доволни...

10

Анонимен

преди 1 месец

Тук редовно присъства един, който по някаква причина не вдига самолета. Затова пише по един куп женомразки коментари, надявайки се да му олекне.

9

An

преди 1 месец

В 2022 тези нормерца не минават. Всяка е с по над 30 бройки и дори за секс, трябва да ме ухажва.