IStockphoto

Някои хора имат таланта винаги да са с една крачка пред другите. Те са съобразителни, хитри и находчиви. Няма да ви е лесно да се справите с такъв тип човек. Често този тип хора успяват да надхитрят останалите като просто умеят да се измъкват от всичко. Чудите се защо някои хора имат тези черти? Астрологията може да ви даде известна представа.

Разберете кои знаци никога не могат да бъдат хванати натясно:
 
Близнаци
 
Близнаците имат две страни и никога не знаете с коя ще се сблъскате. Хората от този знак имат бърза мисъл и остър като бръснач ум. Социалните умения и уменията за изслушване на Близнаците им дават предимство, защото те успяват да извлекат повече информация от другия човек, която после употребяват в своя полза. Ако кажете на Близнаци своя тайна, възможно е те да я използват срещу вас в бъдеще.
 
Лъв
 
Лъвът е умен и хитър и често прави стратегии и използва смелостта си, за да предвиди ходовете на другите. Изисква се смелост и самоувереност, за да надхитриш опонент – черти, които често се свързват с Лъвовете. Хората от този знак са точно като героя на Леонардо ди Каприо в „Хвани ме, ако можеш“ (базиран на истинската история на уверения измамник Франк Абагнейл, който успява да надхитри ФБР години наред“. Просто Лъвът винаги е една крачка пред другите.
 
Според зодията: 4 знака, които обичат да се подмазват на шефове и колеги

Кои са най-уязвимите знаци в зодиака?
 
Дева
 
Девите са невероятно ориентирани към детайлите, така че няма да позволят нищо да ги заблуди. Талантът на Девите е, че те винаги очакват най-лошото и затова винаги са подготвени за всеки един сценарий. 
 
Още от хороскопа и друга любопитна инфромация от света на астрологията ще откриете в Tialoto.bg 

Коментари Напиши коментар

3

Близ близ

преди 1 месец

Бойко Тиквуна е близнаци

2

Коза

преди 1 месец

Ми те половината щели били да ме надхитрят! Как не!

1

Анонимен

преди 1 месец

Само Хитър Петър може да ви надхитри и то защото е хитър, не за друго .