Снимка: Pixabay/miasuvorina

Сезонът на празниците е тук! Както знаем през зимните месеци има много именни дни, банкети за Коледа, коледни базари, новогодишни партита, а през февруари празнуваме и Свети Валентин. През зимата не можем да излизаме на прекалено дълги разходки в парка, защото е студено, и повечето хора предпочитат да ходят на заведения и барове.
Във всички тези случаи трябва да сме с по-официални дрехи и в крак с тенденциите. Ето кои дрехи са хит за празничния сезон, според "Pop Sugar".

Диско мода

Диско ерата е на почит през зимата. Много ретро тенденции се завръщат през последните години и диско стилът е сред тях. Това значи да носите лъскави и блестящи дрехи. И най-вече такива на пайети. Може да заложите на лъскави пуловери, рокли на пайети, чанти с верижки през рамо, чанти на пайети, златисти и сребърни аксесоари и обувки, дори на бляскави палта. Металическите цветове са хит сега. Колкото повече блясък, брокат и пайети, толкова по-добре.

Перушина

Експлозия от перушина! Направете този избор и няма да сбъркате. Перушината отново е на мода и тя може да е на всичко - на ръкавите на якетата и блузите, на роклите, в края на панталоните, на чантите, дори на пижамата и бельото. По-смелите дами дори залагат на боти и ботуши с перушина.

Останалите и снимки - вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

2

пришълеца

преди 1 месец

Бабвта е страшна вълчица:)))

1

Перушан

преди 1 месец

Най ми хареса експлозията на перушината!