Снимка: Pexels/MART PRODUCTION

Разделите, предателствата, лъжите и т.н. са трудни за преживяване. Трябва да се излекуваме от тях, преди да започнем нова връзка. Но някои зодии са склонни дълго да мислят за тези неща. Те се отчайват, спират да се доверяват и наказват новите си партньори за грешките на старите. Просто вече не очакват нищо хубаво от любовта и връзките. Вижте кои са те, според "Pink Villa".

Козирог
 
Те са свободни души, не обичат да зависят от друг човек. Не искат да се заплитат в мрежата на емоционалния хаос. Дистанцирани са, не показват често чувства и емоции. Затова, партньорът им не усеща стабилност и не мисли, че те държат на връзката. Освен това, Козирозите се фокусират повече над себе си, целите си, работата си. Не споделят много с партньора, не говорят за страховете си. Истината е, че просто веднъж са се опарили и не искат отново да разкриват себе си. А и са много подозрителни, смятат, че всеки ще им изневерява и ще ги лъже.
 
Скорпион
 
Владеят ги силни страсти и емоции, много са чувствителни и уязвими, тъй като са водни зодии. Бързо се привързват и когато много харесат някого, те се плашат. Това ги кара да станат несигурни в себе си и да заемат отбранителна позиция. Дори да са лудо влюбени, не обичат да изразяват чувствата си и да споделят. Може дори да се подиграват на половинката и да изглеждат студени като лед. Скорпионите са много недоверчиви и се страхуват да се отдадат напълно. Ненавиждат предалеството и лъжата. Ще отмъстят за тях. Ако някой ги е предал, те стават цинични и не вярват на никого повече. Това проваля връзките им.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase