Снимка: Pexels/MART PRODUCTION

Разделите, предателствата, лъжите и т.н. са трудни за преживяване. Трябва да се излекуваме от тях, преди да започнем нова връзка. Но някои зодии са склонни дълго да мислят за тези неща. Те се отчайват, спират да се доверяват и наказват новите си партньори за грешките на старите. Просто вече не очакват нищо хубаво от любовта и връзките. Вижте кои са те, според "Pink Villa".

Козирог
 
Те са свободни души, не обичат да зависят от друг човек. Не искат да се заплитат в мрежата на емоционалния хаос. Дистанцирани са, не показват често чувства и емоции. Затова, партньорът им не усеща стабилност и не мисли, че те държат на връзката. Освен това, Козирозите се фокусират повече над себе си, целите си, работата си. Не споделят много с партньора, не говорят за страховете си. Истината е, че просто веднъж са се опарили и не искат отново да разкриват себе си. А и са много подозрителни, смятат, че всеки ще им изневерява и ще ги лъже.
 
Скорпион
 
Владеят ги силни страсти и емоции, много са чувствителни и уязвими, тъй като са водни зодии. Бързо се привързват и когато много харесат някого, те се плашат. Това ги кара да станат несигурни в себе си и да заемат отбранителна позиция. Дори да са лудо влюбени, не обичат да изразяват чувствата си и да споделят. Може дори да се подиграват на половинката и да изглеждат студени като лед. Скорпионите са много недоверчиви и се страхуват да се отдадат напълно. Ненавиждат предалеството и лъжата. Ще отмъстят за тях. Ако някой ги е предал, те стават цинични и не вярват на никого повече. Това проваля връзките им.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

4

... приемаш нашите

преди 2 месеца

отношения сериозно, но аз никак не ги приемам така!" Обърнал се кръгом и се отдалечил бързо. После сияеше, че "отрязал" така красавица,демек не само него го зарязват и недоумяваше, когато се опитвахме да му обясним, че е постъпил безумно. Момичето пък известно време се страхуваше. Тя стигна до извода, че младежът вероятно не е много добре с главата и не знаеш такъв какво може да реши да направи. Този е зодия "Везни". Оттогава спазвам принципа всеки сам да си търси гадже, не помагай на шашавци.

3

Един малко чалнат

преди 2 месеца

професорски син беше уловен като канарче още в ранната си младост от една меркантилна хитруша. Докато той вървеше по постлан от таткото път и се залови с аспирантура, тя си намери грък и си би камшика. С общи усилия го запознахме с качествено, хубаво момиче от сой, защото сам не можеше да си намери гадже, грозен като киликанзер е, макар и двуметров. Нея убедихме, че е свестен и търси сериозна млада жена. Излезе няколко пъти с нея и на следващата среща плеснал "Ти приемаш нашите отношения ....

2

ИмашеЕдноМаминоСинче

преди 2 месеца

родено на границата на "Телец" и "Близнаци". Беше оревало света, след като веднъж в живота му се случило да не получи каквото иска - в гимназията си харесало момиче, което обаче не му обърнало внимание. И мaмeнцeтo му го подучило как да си вдигне рейтинга, точно така се изразяваше, като се хвалеше как постъпва по съвет на мaйкa си - да кани момиче да идат заедно на купон, а там да престане да й обръща внимание, да се насочи към друга и след купона да изпрати другата.Нагледахме му се на номерцата