Снимка: Istock

Женското внимание не се привлича лесно. Много мъже грешат в подхода си към жените, във флирта, в начините да изпъкнат и да накарат една жена да ги погледне по начина, който искат. В желанието си да впечатлят жените, повечето мъже се опитват да изглеждат като страхотен мачо, който не се страхува от нищо, демонстрира с охота мъжествеността си, а това може да предизвика тъкмо обратния ефект.

Как да привлечем мъжкото внимание в социалните мрежи

Отговорът е прост – флиртът не е всичко, момчета. В много случаи упоритото преследване и флиртуването могат да имат негативен ефект и всъщност да прогонят жената. Ако тя не се заинтересува от вас, в повечето случаи ще сложи край много бързо.

Ключът към събуждането на женския интерес се крие в това да я накарате тя сама да ви поиска. Ето как да успеете.

Кои са начините да се привлече женското внимание?

1. Бъдете любопитни за нея.

Ако не събудите любопитството на една жена, тя надали ще се впечатли от опитите ви за флирт. Повечето жени са свикнали мъжете да флиртуват с тях, така че обикновено това не е печеливша стратегия. За някои дами дори е отблъскващо. Но ако покажете, че сте интригуващ мъж, загадъчен и любопитен, това ще пробуди силен интерес.

Как да накарате един мъж да ви забележи

2. Демонстрирайте собствен живот.

Самостоятелният живот и способността да се грижите за себе си, да се справяте с предизвикателствата, да посрещате нуждите си и да се надграждате във всеки смисъл е впечатляваща и няма да остане незабелязана от жените. Ако изглеждате отегчени от живота си, това автоматично отблъсква.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

13

Мачо Ганьо

преди 2 месеца

Само с пакет долу не става.В днешно време, даже и от това не са заинтрегувани, но виж пакета горе в портфейла.О,да, да!.В момента в който женската природа осъзнае, че имаш пари - леле, стават чудеса! Тогава си мачо, тогава си "силен" ако пък ще и да си дебел,слаб,рус ,червен, все тая!

12

Бинко Сланинко

преди 2 месеца

Като е дебел и беден е свиня, но като е дебел и богат е мечо.

11

Анонимен

преди 2 месеца

С джентълменско отношение. Ако можете да прибавите и дебел портфейл, който от време навреме да вадите от джоба си и с аристократичен жест да го отваряте така, че да се види солидната пачка в него, тогава дамското внимание ви е в кърпа вързано.