Снимка: Pixabay/Darkmoon_Art

 Планетата на любовта и красотата Венера преминава в знака на Стрелец на 16-и ноември. Тя ще остане там до 10-и декември. Това значи, че в следващите седмици ни чакат любовни приключения, весело настроение във връзките, смело изрязаване на чувствата и много радост. Свежест в дългите връзки и време за нови, луди романси. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Harper's Bazaar".

Овен

Някой може да се ядоса от поведението им. И преди веднага да започнат да се защитават, да помислят къде може да са сбъркали. Да не би да са говорили за постиженията си прекалено много и да са били твърде горди? Да помислят и да признаят, че може да са били леко досадни.


Телец
 
Няколко човека ще искат да споделят мнения за личния живот на Телците. Дали имат право да правят това? Вероятно не. Но това не значи, че Телците трябва да ги порицаят. Може просто на тези личности да им е скучно и да изпитват тръпка, когато говорят за живота на другите. Освен, ако не е нещо грандиозно, Телците да си замълчат.

Близнаци
 
По принцип, тези зодии са доста бъбриви и общителни. В следващите седмици ще искат да се смеят, да релаксират и да се забавляват. Всичко това е добре, само не трябва да забравят за отговорностите си, които не могат вечно да бъдат отлагани. Хората разчитата на тях, нека не ги подвеждат.
 
За останалите четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase