Снимка: Istock

Флиртът е началото на много връзки. Той е не само начин да се позабавлявате и да привлечете нечие внимание. Когато имате интерес към конкретен човек, флиртът е вашата силна карта. Трябва само да знаете как да действате, за да не събудите грешно впечатление, но и да постигнете целите си.

Разликата между приятелството и флирта

Кои са петте най-добри начина да флиртувате така, че той да не може да ви устои?

1. Изглеждайте така, сякаш се забавлявате.

Когато се чувствате удобно в кожата си и излъчвате хармония със самите себе си, това винаги привлича. Ако изглеждате така, сякаш се забавлявате независимо в каква ситуация се намирате, ще изглеждате привлекателна и ведра личност, на която не може да се устои. Старайте се да не показвате признаци на безпокойство, защото именно те са отблъскващият елемент, когато все още другият човек не ви е опознал.

5 стъпки за успешен флирт

2. Бъдете наясно със заобикалящата ви среда.

Когато флиртувате, можете да използвате всичко наоколо като повод за разговор. Обърнете внимание на мястото, музиката, храната и напитките. Обстоятелствата, в които се намирате, могат да са повод за интересен разговор.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

10

Тони

преди 2 месеца

Мнение 1 е прав, мнение 2 е ***. А най -добрият начин е просто когато знаете, че ви харесват:-)

9

гОУем гявол си, бре

преди 2 месеца

До Анонимен 8 Изразяваш се иносказателно, всеки да тълкува както си иска.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Кучетата налитат и на кастрирани мъжки, не знам защо се надявате на разгонени женски. Ако изобщо сте успели да разгоните някоя жена. И същевременно да я задържите наблизо. Познавах един дето много обичаше да разгонва жени, хаха хахах