Снимка: Pixabay/DanaTentis

Тези зодии умеят да се владеят и да не изпадат в паника. Те са стабилни, сериозни, организирани, практични, мислят рационално, служат си с логика или просто са по-позитивни. Не се предават, не драматизират, справят се с проблемите и лошите ситуации. Устойчиви са. Вижте кои са те, според "Jagranjosh".

Телец
 
Психичното им здраве винаги е добро и това е тяхно предимство, тяхната сила. Те са големи инати и не отстъпват, винаги намират решение, което ги устройва. Решителни и непоколебими, справят се с трудностите. Като животното, което зодията им символизиа, те са решени да продължат напред и да получат това, което искат. Винаги напредват и имат успех. Но колкото и големи инати да са, те остават спокойни, мислят трезво и рационално. Търпеливи са и това ги прави успешни.
 
Стрелец
 
Те не са сред най-сериозните и организирани зодии, но са много позитивни. Стрелците са родени за откриватели и приключенци. Не се задържат на едно място, винаги търсят новото и вълнуващото. Много са любопитни, което ги прави интелигентни и опитни. Желаят да разберат всичко, да получат знание. Не се оставят на чувствата, държат на вижданията и идеите си. Но често и се съмняват, задават въпроси - така стават мъдри. Приятелски настроени са и общуват много. Всичко това им помага да са весели, положителни, да се справят с предизвикателствата, да имат мотивация и да побеждават стреса.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase