Снимка: iStock/Maya23K

Овен

Поведението на половинката може да ви се стори странно. Първата мисъл, която ще ви хрумне е, че той/тя реагира по конкретен начин за първи път. Помислете какви може да са причините и не ги търсете само извън себе си. Много по-лесно ще стигнете до същността на нещата, ако си организирате кратко съвместно пътуване, предразполагащо към откровен разговор.
 
Телец
 
Не пренебрегвайте желанията на любимия човек, ориентирайки вниманието си изцяло към своите предпочитания. Рано или късно той/тя ще осъзнае, че мотивирани от користни интереси сте готови омаловажите връзката си и ще се разочарова. Не позволявайте на трети лица да застават помежду ви. Под благовидния предлог, че ви помагат да укрепите отношенията си всъщност ще ги докарат до пълен провал.

Близнаци
 
Ако отдавна сте във връзка, необходимостта да се справите с някои битови задължения леко ще охлади страстите. Ако съвсем от скоро познавате обекта на чувствата си, то обстоятелствата ще ви позволят да се сближите бързо и да получите усещането сякаш цял живот сте били заедно. Що се отнася до необвързаните, в края на седмицата ще се насладят на необичайни преживявания.
 
За останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase