Снимка: Pixabay/Bru-nO

Днес, 8-и ноември, ни очаква пълнолуние в знака на Телец, съпроводено с пълно лунно затъмнение. Всичко това се случва в разгара на сезона на Скорпиона. Сега ще сме окуражени да обърнем внимание на комфорта и насладата. Но събитията ще повлияят много силно на някои зодии. Ето кои са те, според "Elite Daily".

Телец
 
Ще имат желанието да направят комфорта, сигурността и удоволствието топ приоритети в живота си. И да запазят своята независимост. Може да се появят предизвикателства, защото ще имат нужда да направят промени, свързани със същността им. А преди винаги са отказвали да направят това. Лунното затъмнение ще е период на прераждане за тях, въпреки че промените няма да дойдат на момента. Ще трябва да прегърнат промените по начин, по който преди не са го правили. И да се справят с пречките по пътя. Нека покажат своята стабилност, тази, която само те може да си дадат. Скоро ги чакат хубави неща.
 
Лъв
 
На фокус са кариерата и публичният имидж. Лъвовете ще трябва да се потопят в сигурността, насладата и стабилността, които професията може да им даде в бъдеще. Но първо трябва да приемат, че трябва да направят някои поправи и изменения. Може да се сблъскат с ограничения, наложени им от връзките им. Въпреки това, да обмислят  какво искат да построят и да знаят, че то трябва да устои на теста на времето. Няма нищо лошо в това да изграждат стабилна кариера, но може би трябва първо да пуснат някои остарели възгледи и неточни представи да си отидат.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.