Снимка: iStock/nd3000

Има няколко зодиакални двойки, които на пръв поглед може да не си подхождат, но в същото време много се привличат и между тях има уникална химия. Имат доста различия в характера, но откриват и много общи неща. Любопитни са един към друг. Ето кои са те, според "HindustanTimes".

Телец и Козирог
 
Те са пример именно за фаталното привличане. Много си приличат по някои неща - сериозни са, уравновесени, държат на стабилността във връзките, дискретни са и може да се разчита на тях. Освен това са амбициозни, вършат работата си усърдно и прилежно. Но имат различни виждания и подходи относно това как да действат, кое ще ги направи успешни, как да стигнат до върха. Освен това, Телците са по-големи инати, а Козирозите са по-резервирани и трудно се опознават. Въпреки това, двете зодии много се привличат. Те се подкрепят един друг, уважават личното си пространство и обсъждат плановете си подробно.
Близнаци и Рак
 
На пръв поглед изглежда така, сякаш те нямат нищо общо. Близнаците са много социални, общителни, търсят забавления, не държат на стабилността и не копнеят за създаване на семейство. Раците са по-срамежливи, чувствителни, романтици и домошари. Когато двете зодии се опознаят и влюбят, обичта става много силна, както и уважението между тях. Те приемат другия, какъвто е и привличането е голямо. Раците учат Близнаците да са по-спокойни, внимателни и постоянни. Близнаците пък карат Раците да излизат повече, да общуват, да се веселят и да станат екстроверти. Допълват се. Тайно те обичат същността на другия. Говорят много за чувствата си и държат на връзката.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase