Снимка: Pixabay/OlcayErtem

 Есента е тук и е време да помислим с какви аксесоари ще изглеждаме най-стилно. Чантите са неразделна част от нашата визия през всеки сезон. Какви са тенденциите при тях през есента? Вижте най-хитовите модели, според американския "Cosmopolitan".

Графични чанти
 
Определено, ако носите такава чанта, тя ще бъде в центъра на вниманието! Става дума за малки, средни или големи чанти, по които има бродирани или изрисувани геометрични фигури (триъгълници, квадрати, кръгове, правоъгълници) или други средства на графиката - линия, щрих, петно. Най-ефектно е, ако се съчетаят различни фигури и цветове на един модел.

Чанта в чантата
 
Много хитова тенденция, която отдавна не е завладявала пазара! Купете си чанта, на която да е закачена друга чанта. Например, на голяма чанта може да бъде закачена по-малка чанта с подобни шарки и форма. Или на малка чанта да бъде закачено миниатюрно портмоне. Така определено ще имате място за всичките си вещи. А с такъв тип чанта - няма как да не изпъкнете!
 
Огромни чанти
 
Големите чанти винаги се завръщат през есента и зимата. Става дума за наистина огромни дамски чанти, които наподобяват сак за пътуване. Заложете на най-големите чанти, които намирате на пазара! Така имате място за гримовете, лекциите, работни документи, книга, бутилки, пакетчета с храна и т.н. А и дори не ви трябва допълнителна чанта, ако отивате на екскурзия за ден. Залагайте на червено, черно, кафяво, синьо.
 
Останалите и снимки - вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

5

От цикламените

преди 2 месеца

червените са най-актуални:)

4

Анонимен

преди 2 месеца

Вторият модел - малка чанта или портмоне, закачено ВЪРХУ по-голямата - това е мечтата на всички джебчии.

3

Анонимен

преди 2 месеца

За по-едричките може и чувалчета:)