Снимка: Istock

Ако чуете мъж да казва, че не се вглежда в малките детайли и не се вглъбява в дреболии, когато търси любовта в лицето на някоя жена, определено не казва истината. Малките неща имат значение. Всеки мъж следи за малки сигнали в женското поведение, които го дразнят или които не може да приеме, смятайки ги за потенциален повод за провал на връзката.

Кои са чертите в женското поведение, които мъжете не могат да приемат и за които следят при първите срещи с жените?

Дали тя се държи лошо с обслужващия персонал

Ако мъжът е завел дамата си на вечеря, той със сигурност ще следи как жената се държи със сервитьорите, барманите, обслужващия персонал изобщо. Всяко нейно мрънкане, лошо поведение, заяждане със сервитьорите оказва голямо влияние върху мъжката преценка. Мъжете биха се отказали от връзка с жена, която се държи така, защото смятат, че е глезена, надменна, прекалено взискателна и това ще се отрази и върху тях.

Тя е придирчива към храната

Много жени следят какво ядат, за да поддържат фигурата си. Други пък не обичат определени храни и са склонни да избират внимателно, когато поръчват храна в ресторант или заведение. Мъжете се дразнят от тези женски ритуали. Ако ровите в чинията си и отделяте неща, които не обичате, или пък вманиачено следвате определена диета, трябва да знаете, че това отблъсква повечето мъже.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase