Снимка: Pixabay/Darkmoon_Art

Сезонът на Везните е тук. Той започва на 22-и септември и продължава дo 23-и октомври. Сега е време за нови връзки, нови приятелства и романтични емоции. Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей ще имат късмет през периода, а кардиналните знаци Овен, Рак и Козирог ще са по-нагрегнати. Ето прогнозата за всички зодии, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
На фокус ще бъдат връзките. Прекрасен период, свързан с любовния живот, както и с приятелствата. Овните са независими знаци, но сега ще си прекарват много добре с приятелите, колегите и партньора.
 
Телец
 
Ще поемат допълнителна работа в офиса. Това звучи плашещо, но нека са спокойни. Ако намерят начин да работят добре с колегите, ще им е по-лесно и ще се справят невероятно. Може дори да започнат романтична връзка с колега.
 
Близнаци
 
Сезонът на Везните прави любовният им живот чудесен. Сега ще им е по-лесно да срещнат нови ухажори. Тези зодии стават още по-големи екстроверти и получават много внимание, обич от всякакви хора. Ако обичат да флиртуват и искат забивки, сега е чудесен период. Да се забавляват.
 
За останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase